Szórakozás

Király Linda előtte/utána képet posztolt és hosszan írt betegségéről

Az énekesnő egészségügyi gondjai egy agyalapi adenomával kezdődtek.

Sokáig tartott rávenni magamat arra, hogy ez a képet megosszam veletek, de ideje hátrahagyni a múltat és a sok fájdalmat, szenvedést. Emlékszem, hogy az elmúlt pár évben tükörbe néztem és nem ismertem magamra. A betegségem miatt bebörötönözve éreztem magam a testemben és már majdnem feladtam. Szégyelltem magam, mert nem tudtam kontrollálni, hogy mi történik velem, és gyengének éreztem magam, mert nem tudtam megoldani. Még mindig dolgozom ezen, de most már kezdem megszeretni  és értékelni magam, és azt az utat, ami ide vezetett. Büszke vagyok magamra és minden elém helyezett akadályra, amibe beleütköztem, minden kudarcra, minden nehéz döntésre, amit meg kellett hoznom. Hiszem azt, hogy okkal történik minden, és most erősebb vagyok, mint gondoltam volna korábban

– írta Király Linda az alábbi kép mellé, amin egy róla készült, 2019-es januári fotót hasonlított össze egy nemrég készült képpel.

Az énekesnő posztjában arról is írt, hogy egészségügyi gondjai egy agyalapi adenomával kezdődtek, és a tünetek a pajzsmirigy alulműködéstől, inzulinrezisztenciától, hízástól, teljes hormon felborulástól, alvásgondoktól, depressziótól, hajhullástól egészen a vizesedésig terjedtek, ami annyira súlyos volt, hogy sokszor fájdalmas volt lábra állnia is. Király azt írta, most már úgy érzi, ő kontrollálja a testét és az életét, és mindenkinek nagyon köszöni, aki ebben segítségére volt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ▪️They call me LáLá▪️ (@lindakiraly) on Aug 28, 2019 at 4:05am PDT


Kiemelt kép: Instagram/Király Linda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik