Élet-Stílus

Katy Perry el akarta énekelni a slágerét a bíróságon

A bíróság szerint plagizált egy keresztény rappert.

Pert vesztett Katy Perry egy keresztény rapperrel, Flame-mel szemben, aki azt állítja, hogy az énekesnő tőle lopta Dark Horse című slágerének beatjét, számol be róla az NBC és a TMZ. A rapper 2011-ben adta ki Joyful Noise című számát, amit aztán Grammy-re is jelöltek, a Dark Horse pedig két évvel később jött ki. Perry állítja, hogy a dal producerénél, Dr. Luke-nál hallotta a beatet, ami után négy óra alatt megírta a számot.

Az ügynek két érdekes és kissé komikus színezete is akad egyébként. Flame ugyanis a keresetében az is szerepelt, hogy Katy Perry lerombolta a reputációját keresztény zenei körökben, ugyanis mostmár összekapcsolódott a neve az énekesnő antikeresztény boszorkányságával és ikonográfiával, ami a Dark Horse klipjében látható. Emlékeztetőül íme a klip:

A másik komikus színezete az ügynek, hogy a bíróságon amikor éppen Perry ült a tanúk padján, le akarták játszani a Dark Horse-t, de technikai hibák miatt nem sikerült, az énekesnő pedig felajánlotta, hogy ha kell, akkor elénekli a számot végig ott helyben. Erre a tárgyaláson résztvevők hangosan nevetni kezdtek.

Kiemelt kép: Lester Cohen/Getty Images, Capitol Records

Ajánlott videó

Olvasói sztorik