Sport

Nagy meccsen nyert a Dunaújváros Miskolcon

hoki (hoki, )
hoki (hoki, )

Telt ház előtt, parázs meccset vívott egymással a Miskolci Jegesmedvék és a dab Docler, a vége vendégsiker lett.

Az első percekben mintha elfelejtettek volna védekezni a felek, Cowan a 4., Szilágyi a 6., Lundh a 8. percben szerzett gólt, így a kezdő gólpárbaj végén 2-1-re vezetett a Miskolc – írja tudósításában a jegkorongblog.hu oldal.

A 11. percben Miskolczi értékesített a kapu előterében egy korongot, kettővel vezetett a hazai csapat. A második harmad 6. percében tovább növelte előnyét a hazai csapat. Tóth Adrián értékesítette Nagy Gergő és Fodor passzát.

Ekkor következett a nagy fordulat, a hazaiak a harmad utolsó perceiben elvesztették a fonalat, 5 perc alatt eladták a vezetést. Két kiállításukból Pavuk, majd Tőkési szerzett gólt, a szünet előtt nem sokkal pedig Azari kiegyenlített.

A harmadik harmadban Fodor újra a Miskolcnak szerezte meg az előnyt, de Somogyi révén újra sikerült egyenlíteniük a vendégeknek,  jöhetett a hosszabbítás. Ott aztán 23 másodperccel a vége előtt Somogyi jobbról éles szögből betalált Budai kapujába, így két ponttal gazdagodott a Dunaújváros, a Miskolcnak egy pont jutott.

Eredmények – jégkorong, MOL Liga:
Miskolci Jegesmedvék – Dab Docler 5-6 (3-1, 1-3, 1-1, 0-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik