Foci

„A nőknek nincs helyük a labdarúgásban”

gennaro-gattuso(210x140)(1).jpg (gennaro gattuso, )
gennaro-gattuso(210x140)(1).jpg (gennaro gattuso, )

A fenti kijelentésre Gennaro Gattuso, az AC Milan egykori labdarúgója ragadtatta magát a milánói klubnál történtek miatt.

A múlt héten mindenkit meglepetésként ért, hogy Adriano Galliani, a Milan alelnöke bejelentette távozását, igaz egy nappal később maga Silvio Berlusconi jelentette be, hogy marad a helyén a 69 esztendős olasz. A tar szakember azért akart volna kiszállni a klubból, mert megromlott a viszonya Berlusconi lányával, Barbarával, aki az egyesület elnökségének a tagja és az utóbbi időben rendre bírálta Gallianit.

„Úgy gondolom, hogy aki ennyi mindent tett ezért a klubért, mint ő, az minden tiszteletet megérdemel” – mondta egy rádióinterjúban Gennaro Gattuso, korábbi világbajnok futballista, aki 13 esztendőn át szolgálta a klubot. Aztán „kissé” elragadtatta magát:

„Nők… Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de szerintem nincs helyük a világ labdarúgásában” – folytatta a mondókáját Gattuso.

A fenti kijelentés után minden bizonnyal sok kritika éri majd Gattusót, aki eddig nem váltotta meg a világot, mióta visszavonult: Palermóban például vezetőedző volt, de már a szezon elején menesztették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik