Élet-Stílus

A nők is irigykedve nézik a brazil modell hihetetlenül szép, hosszú fürtjeit

A 28 éves férfi hét éve kezdte növeszteni a haját, nem törődve a rosszindulatú beszólásokkal.

Nincs rá magyarázat. Egyszer csak belenéztem a tükörbe, és eldöntöttem, hogy megnövesztem.

Így emlékezett vissza a brazil színész és modell, Christiano Braga a pillanatra, amikor 2012-ben eldöntötte, hogy hosszúra növeszti a haját. Igazán hosszúra.

A most 28 éves férfit a sok rosszindulatú beszólás sem tántorította el elhatározásától, és a félelem sem, hogy az iskolában szekálni fogjak hajviselete miatt. Braga elmondta, az első években sok kritikát kapott:

Nőnek neveztek, seprűfejűnek, madárijesztőnek és rondának.

Hajkoronája mostanra már majdnem 70 centiméteresre nőtt, és olyan szép lett, hogy sok nő irigykedve szokta nézni. „Igazságtalannak” tartják, hogy egy férfinek ilyen gyönyörű haja legyen. Volt, hogy megkérdezték tőle, hogy parókát hord-e, mert nem akarták elhinni, hogy szó szerint „ragyogó” a haja valódi.

Fotó: mediadrumworld.com / Cristiano Braga

Ugyanakkor elmondta, hogy a brazil társadalom még mindig előítéletes a hosszú hajú férfiakkal szemben:

Mindig megkapom, hogy én vagyok Jézus, John Lennon, Ariel, a Kis Hableány vagy Axel Rose.

Braga elmondta, a hosszú haj magabiztossá tette, és sokkal erősebbnek érzi magát, amióta megnövesztette. Nem törődik azzal, mint gondolnak róla mások, és sokkal jobban tudja kezelni, ha kritizálják.

Azt nem tudja, hogy meddig tartja meg hosszú fürtjeit. Elmondta, ha csak rajta múlna, soha nem vágná le a haját, de mivel színészként is dolgozik, ez nem csak rajta múlik. Ha egy szerep úgy kívánná, akkor kénytelen lenne megválni hajkoronájától, de elmondása szerint eddig mindig sikerült elérnie, hogy megtarthassa.

Kiemelt kép: mediadrumworld / Cristiano Braga 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik