Élet-Stílus

A kommentelők miatt majdnem visszavonult a világ legszexibb nagymamája, de aztán inkább megsemmisítő választ adott nekik

A 48 éves Gina Stewartnak négy gyereke van, sőt, már nagymamának vallhatja magát. A modell így kapta meg a világ legszexibb nagyija címet, amit általában büszkén is visel. Például akkor, amikor nemrég a hazájában, Ausztráliában megnyert egy szépségversenyt, amelyen a többi induló feleannyi idős volt, mint ő. A Mirror nevű brit bulvárlap most arról ír, hogy Gina sikerének nem mindenki örül, sőt, pár kommentelő konkrétan rászállt a modellre.

A trollok véleménye szerint a nőnek szégyellnie kellene magát inkább, hogy ennyi idősen ilyen képeket posztol az internetre.

Stewart egy Insta-posztban arról ír, hogy a negatív vélemények olyan lélekölők voltak, hogy elgondolkodott: tényleg abba kellene-e hagynia a modellkedést. A modell elárulta, hogy voltak hozzászólások, amik olyan gonosz módon támadták, hogy sírva fakadt. Akárhogy is, Stewart végül úgy döntött, hogy marad, sőt, állítása szerint még nagyobb lendülettel veti majd bele magát a modellkedésbe.

Gina még azt is hozzátette, hogy szeretne inspirációt nyújtani a hozzá hasonló korúaknak, hogy nem késő elkezdeni edzeni, egészségesen élni, szexinek lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik