Szórakozás

Kiderült, ki után kaphatta a nevét Harry hercegék Archie-ja

A héten született meg Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, Archie Harrison. Utóbbi keresztnevét valószínűleg apja után kapta, annak jelentése ugyanis Harry fia (bár egy barátnő szerint Meghan kedvenc Beatles-tagja után), előbbit azonban még mindig találgatják.

Éppen tegnap írtuk meg, hogy egy új-zélandi fiatal azt állítja, utána kapta az elsőszülött az Archie nevet, mert mikor bemutatkozott a párnak, Harry azt mondta:

Tetszik ez a név.

Már azt is tudhatjuk, kiről kaphatta nevét Archie Harrison
Sőt, ha egy kicsit figyelünk, akkor már hét hónappal ezelőtt is tudhattuk volna.

Most azonban a Sun azt írja, hogy más valaki lehetett a névválasztás mögött (bár a kettő nem zárja ki egymást, lehet, hogy a most következő szál miatt mondta Harry, hogy tetszik neki a név):

Tom Archer-Burton őrnagy, aki megmentette Harry katonai karrierjét.

Archer-Burton beceneve Archie, és ő volt a parancsnoka Harrynek és segített neki, hogy Afganisztánban is szolgálhasson több mint két hónapon keresztül. Ugyanakkor meg is mentette katonai karrierjét, mikor meghozták azt a szabályt 2007-ben, hogy a herceg nem harcolhat Irakban. Harry emiatt elgondolkozott azon, hogy kilép a a hadsereg kötelékéből, de Archer-Burton meggyőzte, hogy maradjon.

A brit lap forrása arról ír, hogy Harry és Archie azóta is kapcsolatban maradt, az őrnagy Harry családjának jó részét ismeri, így Meghant is. Ott volt a tavalyi esküvőjükön is, Boris Johnson volt miniszterrel ült egy sorban.

Katonai körökben és Archie belső köreiben mindenki tudja, hogy a baba neve Archie-nak egy köszönet

– mondta a forrás, majd hozzátette

Ez egy hatalmas megtiszteltetés, de Archie egy hihetetlenül szerény pasas, és nem fog belőle nagy ügyet csinálni.

Kiemelt kép: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik