Élet-Stílus

Nagy eséllyel ez a legostobább kihívás az internet történetében

Az internet egy csodálatos hely, 9286590542. fejezet.

Tömegek próbálgatják, hogy benne marad-e a fazékban a hang, ha belesikítanak, majd gyorsan ráteszik a fedelet, és nem is jön ki addig, amíg újra le nem emelik a fedőt. Nem vicc. Egy tavaly januári videót valamiért csak most, de most annál inkább felkapott az internet, ennek nyomán pedig tekintélyes számú twitterező próbálta ki maga is a #PotChallenge (Fazék Kihívás?) néven elhíresült ökörséget.

A most elhíresült videót Kevin Corona töltötte fel a Snapchatre, és az internet kifürkészhetetlen útjainak köszönhetően az elmúlt héten valaki megtalálta, majd elkezdett vírusként terjedni, 128000 megtekintésnél jár, és  egész sokan próbálták ki, vajon tényleg működik-e a trükk. Spoiler: nem, de ezt mindenki saját fülével akarta hallani. A trendet elindító videón egy lány beledugja a fejét egy fazékba, belesikít, gyorsan ráteszi a tetőt, majd amikor újra leveszi a fedőt, újra felhangzik egy sikoly. A hölgy a posztoló barátnője, és mivel a poszt szövege csupán annyi, hogy mindenki próbálja ki, ezért jó sokan valóban megtették. A Daily Dot, látva a Twitteren terjedő kihívást, megkereste a posztolót, aki elmagyarázta, mi történt valójában:

Valójában csukott szájjal sikított, amikor levette a fedőt, ezt a sikítást lehet hallani.

– mesélte Corona, hozzátéve, hogy az ötletet a Zack és Cody élete című szitkomból vették. Az eredeti, 2018. januéri tweetet azóta több mint 40 ezren osztották meg, és egész sor olyan poszt született, melyben emberek megpróbálták a lány után csinálni a trükköt. Briliánsak vagyunk mi, emberei lények.

Kiemelt kép: iStockphotos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik