Élet-Stílus

Hároméves kisfia pisilése miatt állítottak bíróság elé egy várandós anyát Amerikában

Akár 60 nap börtönt, illetve 5000 dollár (1,4 millió forint) pénzbüntetést is kaphat az a kaliforniai anya, akinek 3 éves fia egy benzinkút parkolójában pisilt – írja a CNN.

A várandóssága 34. hetében járó Brooke Johns a georgiai Augustában vezetett, amikor az autóban ülő kisfia azt mondta, hogy sürgősen ki kell mennie a vécére. Az anya az első benzinkútnál megállt, és elindult a gyerekkel a mosdó felé. A terhessége miatt nem tudta felkapni a kisfiút és rohanni vele, ezért amikor a gyerek félúton azt mondta, hogy nem bírja tovább, gyorsan lerángatta a nadrágját, és a parkolóban pisiltette meg.

A nő azt gondolta, teljesen hétköznapi történet, ami bárkivel megeshet. Csakhogy a megyei sheriff hivatalának egyik járőre másképp gondolta. Mivel szemtanúja volt az esetnek, úgy gondolta, kötelessége az anyát rendbontás vádjával bíróság elé idézni.

Brooke Johnsnak április 30-án vagyis a szülése várható dátuma előtt néhány nappal kell megjelennie a bíróság előtt. A CNN megkereste az üggyel kapcsolatban a Richmond megyei sheriff hivatalát, de senki sem akarta kommentálni az ügyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik