Foci

Sztáredző figyelte a Honvédot

Roberto Mancini (Roberto Mancini)
Roberto Mancini (Roberto Mancini)

Csütörtök este a Budapest Honvéd 9-0-ra verte a montenegrói Celik Niksic csapatát az Európa Liga selejtezőjében. A meccsen egy váratlan vendég is feltűnt.

Roberto Mancini, a korábban a Manchester Citynél edzősködő olasz tréner is a Bozsik Stadionban nézte végig az EL-selejtezőt, és szemmel láthatóan tetszett neki, amit látott.

A szakember nem ment el szó nélkül a meccs mellett, hiszen a mérkőzés félidejében ejtett néhány szót a Honvédról és fiáról, Andrea Manciniről, aki egy félidőt kapott a csütörtöki találkozón.

Roberto Mancini a Bozsik stadionban
Fotó: MTI

„Könnyű meccse van a Honvédnak, tulajdonképpen már az első mérkőzésen eldöntötték a továbbjutást. Ők irányítanak most is, könnyedén szereznek gólokat. Igaz, Andrea most csak csere, de bízom benne, hogy a mérkőzés második részére már beáll. Ettől függetlenül úgy gondolom jó helyre került a nyáron, várhatóan folyamatos játéklehetőséghez jut majd” nyilatkozta Mancini a borsonline.hu-nak.

A Honvéd a következő körben a szerb Vojvodinával találkozik. Az első mérkőzést Szerbiában július 18-án, a budapesti visszavágót pedig egy héttel később játsszák a Bozsik-stadionban.

Remélhetőleg akkor is kint lesz a meccsen az Internazionaléval háromszoros, a Manchester Cityvel egyszer bajnok menedzser.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik