Kultúra

Továbbra is a Stallone-film az élen

Másodjára is az élre került a The Expendables című Sylvester Stallone-akciófilm az elmúlt hétvégén az észak-amerikai mozikban.

Igaz, ezúttal csak 16,5 millió dollárt keresett, de öt premierrel kellett vetélkednie a nézők figyelméért.

A Vampires Suck volt az egyik ezek közül: a vámpírfilm-paródia 12,2 millióval nyitott – ezzel a jegybevételi toplista ezüstérmese. A Lottery Ticket című vígjáték 11,1 millió dollárral a negyedik, a Piranha 3D című horrorfilm 10 millióval a hatodik, az Államokban még csak most bemutatott Nanny McPhee-folytatás 8,31 millióval a hetedik, a Sejtcserés támadás című Jennifer Aniston-opus pedig 8,1 millióval a nyolcadik helyet csípte meg.

Az Ízek, imák, szerelmek című, Julia Roberts főszereplésével készült, korábban a második helyen nyitó film ezúttal bronzérmet szerzett. 12 milliós bevételével pedig csak egy hajszállal maradt le a második helyezett Vampires Sucktól, így ez a sorrend a későbbiekben, az eredmények pontosítása után még könnyen változhat. A TOP5-be ezenkívül a már az elmúlt hetekben is jól szereplő Pancser Police-nak sikerült bekerülnie, az ötödik helyen, 10,1 millió dollárral.

Mint arról korábban már írtunk, az Ízek, imák, szerelmeket október 14-én, a Pancser Police-t szeptember 30-án mutatják be a magyar mozik. A Sejtcserés támadásra október 28-tól válthatunk jegyet, a Nanny McPhee és a nagy bummot pedig május 27. óta játsszák a hazai filmszínházak. A The Expendables magyarországi bemutatójáról azonban sajnos továbbra sincs információ.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik