Kultúra

Johnny Depp klasszikus westernfilmben?

A Karib-tenger kalózai – A világ végén rendezője The Lone Ranger címmel forgat filmet a Disney-nek.

A Deadline New York filmes weboldal értesülése szerint a magányos lovas legendáját dolgozza fel Gore Verbinski rendező és Jerry Bruckheimer producer a Disney égisze alatt.

A történet valahol a Vadnyugat mélyén, Texasban játszódik. Luke Hartman húszéves jogászhallgató tűzpárbajba keveredik texasi ranger bátyja mellett, aki a helyszínen meghal. Életét az apacs származású indián, Tonto menti meg. Luke az indiánok között talál menedéket és szerelmet Tonto testvérénél, Alope-nál. Azonban nincs maradása közöttük, hiszen egész életét a bosszúra tette fel. A magányos lovas amerre jár, nyomában a halál.

A Disney-változatban Johnny Depp alakítaná Tonto-t, bár egyelőre csak tárgyalnak a felek, megállapodás még nincs. Ez lenne Verbinski első élőszereplős filmje a 2007-ben elkészült harmadik Karib-tenger kalózai film óta. A rendező a közelmúltban fejezte be első animációját Rango címmel egy kaméleon vadnyugati kalandjáról, akinek a hangját természetesen szintén Johnny Depp kölcsönözte. Mindkét film 2011-re várható a mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik