Élet-Stílus

Együtt töltötte a nászéjszakát a koszorúslánnyal az ifjú pár

Az esküvőn találkoztak először személyesen a koszorúslányukkal, mégis úgy döntöttek, hogy együtt töltik vele a nászéjszakát. Az amerikai házaspár, a 22 éves Karalyn Henry és férje, a 23 éves Justin is beleszerettek a 19 éves Lana Douglasba, és azóta boldogan élnek együtt hármasban – írja a Daily Mail.

A történet egészen 2013-ig nyúlik vissza, amikor az Ohióban élő Karalyn és Justin összejöttek a középiskolában. Boldog pár voltak, de néhány évvel később, amikor a lány 17 éves lett, rájött, hogy a lányokhoz is vonzódik. Bűntudata volt, mert nem akarta megbántani Justint, ugyanakkor nagyon szerette volna átélni, hogy milyen lehet egy lánnyal randizni. Amikor összeszedte a bátorságát és beszélt a Justinnak a problémájáról, a fiú azt mondta neki, hogy ő nem bánná, ha nyitott kapcsolatban élnének és Karalyn lányokkal is találkozgatna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karalyn Henry (@karalyncat) által megosztott bejegyzés, Márc 2., 2019, időpont: 12:36 (PST időzóna szerint)

Nem sokkal később Karalyn a Tumblr közösségi portálon megismerkedett az Észak-Írországban élő Lanával. A két lány hamar egy hullámhosszra került, hamarosan már minden nap beszélgettek. Aztán Lana elmondta Karalynnek, hogy súlyos beteg: négyes stádiumú limfómája, vagyis nyirokrákja van. Az amerikai lány azt mondja, nagyon félt beleszeretni valakibe, aki talán hamarosan meghal. Mégis kitartott Lana mellett, sokszor volt videotelefonon végig a barátnője mellett, a kemoterápiás kezeléseken. Szerencsére, 2017. februárjára az északír lány teljesen kigyógyult a betegségéből.

Közben az Egyesült Államokban Justin megkérte Karalyn kezét. Lana tudta és elfogadta, hogy amerikai barátnője nyitott párkapcsolatban él, mégis meglepte, amikor Karalyn közölte vele, hogy Justinnal úgy döntöttek, szeretnék, ha ő lenne a koszorúslányuk. Amikor Justin végre megismerhette a menyasszonya tengeren túli barátnőjét, ő is elkezdett ellenállhatatlanul vonzódni a lányhoz. Az érzés pedig kölcsönös volt. Így történt, hogy 2018. októberében, az esküvő napján az ifjú pár és a koszorúslány úgy döntöttek, hogy egy ágyban alusznak a nászéjszakán, és aztán hárman fognak együtt élni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karalyn Henry (@karalyncat) által megosztott bejegyzés, Okt 18., 2018, időpont: 3:25 (PDT időzóna szerint)

Justinnak ez a felállás annak ellenére sem okoz kellemetlenséget, hogy Karalyn és Lana aszexuálisok, vagyis lényegében soha sem vágynak szexre. Számukra a testiség ölelésekben, csókokban, összebújásokban nyilvánul meg.

Karalyn azt mondja, bár férje nem aszexuális, vagyis vannak testi vágyai, úgy van vele, hogy ha van szex, az jó, de ha nincs, az sem tragédia. A hármas kapcsolatát a barátok és a családtagok is elfogadták, így Karalyn, Lana és Justin sem törődik vele, ha kellemetlen megjegyzéseket kapnak. Nekik bőven elég annyi, hogy együtt boldogok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik