Élet-Stílus

Nemnélküli ufóvá akar válni a korábban transznemű férfi

A most 33 éves Jareth Nebula nőnek született, de 29 éves korában átműtette magát férfivé, most viszont úgy gondolja, hogy nem akar egyik emberi nemhez sem tartozni, hanem ő egy földönkívüli lény – írta a Mirror.

Az egy fodrászat recepciósaként dolgozó Nebula ezért el is távolíttatta a mellbimbóit és a szemöldökét, hogy „még kevésbé tűnjön emberinek”’. A nevét David Bowie Fantasztikus labirintus című filmbeli karakterétől és a Nebula csillagködről kölcsönző korábbi férfi a testére már 78 csillagot tetováltatott fel, és szeretné ezt egészen 333-ig növelni, mert mindig is a három volt a szerencseszáma.

Nebula azt mondja, inkább hívják „az”-nak, vagy „dolog”-nak, mint „ő”-nek (angolul he-nek vagy she-nek).

Miután szint vallottam transzneműként, azt hittem, hogy végre valóban megtaláltam magamat, de rájöttem, hogy tévedtem. Nem úgy gondolkozok és érzek, mint az emberek. Nem is igazán tudom megmagyarázni ezt másoknak

– nyilatkozta.

Akkor jött rá erre, amikor Ehlers–Danlos-szindrómát diagnosztizáltak nála, ami egy ritka örökletes kötőszöveti rendellenesség, amitől rugalmasabb, nyúlósabb a bőre az átlagnál, és krónikus fájdalmat is okoz neki.

Nem érzem magam komfortosan sem férfiként, sem nőként vagy bármiként a kettő között. Tudom, hogy emberi formába ragadtam, és hogy így vesznek rólam tudomást mások, de szerintem én egy nemnélküli földönkívüli vagyok.

Gyerekkorában sokat szórakozott, illetve szórakoztatta a nyúlós bőrével másokat, de ma már egyre jobban fáj neki és a mozgásban is korlátozza. Hétről hétre kezelésekre kell járnia, de az EDS-nek nincsen gyógymódja.

View this post on Instagram

Preview of my look for today's shoot!! @sarahtrickler and I are going to be submitting the pictures to a magazine!! I feel so good to be back into modeling. One of the only things that makes me happy. I hope I get more gigs soon. Featuring @occultus_official Ooak Pastel Collar And @eggliencreations moon and star clips Shoes @yrushoes Crocheted leg warmers made by my mummy!! #sarahtricklerphotography #photography #modeling #modelinglook #modelling #lookingformodelingjobs #gothmodel #gothicmodeling #purplehair #moonclip #pastels #pastelgoth #pastelgothfashion #gothicmodel #pastelgothboy #pastelhair #gothic #tripppants #overalls #spooky #weirdboy #pastelboy #pastelgothboy #piercings #piercedandproud #occultus #eggliencreations #yru

A post shared by Jareth Argentum (@jareth_nebula) on

Mindig is érdekeltek az ufók, és hogy milyen földönkívülinek lenni, szóval az ötlet egy nemnélküli aliennek lenni, teljesen önazonos nekem.

– mondta, és noha ő boldog így, senki körülötte nem akarja elfogadni, így a családja sem, ők a mai napig transz férfiként tekintenek rá.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik