Élet-Stílus

Embertelen szellentés miatt állt le a munka egy kórházfelújításon

Sose együnk reggelire benzinkúton burritót! Ez a tanulsága annak a fantasztikus történetnek, melyre a The Poke című szatirikus portál bukkant rá a Reddit közösségi portálon.

Egy GreatGander felhasználónevű vízvezeték-szerelő azt írja, a cégével nemrég kaptak új munkát egy kórház felújításán. Az elő ottani munkanapon, szokás szerint reggel ötkor kelt és hatkor már az áruházban volt, hogy beszerezze az alapanyagokat a munka elkezdéséhez. Miközben már a kórház felé tartott, nagyon megéhezett. Egy hirtelen ötlettől vezérelve megállt egy benzinkútnál és vett magának egy burritót, ami később végzetes hibának bizonyult.

Főhősünk, a reggeli után nem sokkal úgy érezte, mintha egy bomba robbant volna fel a gyomrában, de igyekezet nem foglalkozni a problémával. Aztán reggel nyolckor, miután az összes kivitelező brigád a helyszínre ért, megkezdődött a munkavédelmi megbeszélés. A munkavédelmi felügyelő tájékoztatójának közepén GreatGander érezte, hogy nem bírja tovább. Oldalra húzódott és elengedett egy ártatlannak vélt pukit.

Csakhogy a burrito miatt a szellentés annyira büdösre sikerült, hogy még a gazdája is rosszul lett tőle. Néhány pillanattal később a munkavédelmi felügyelő arca is grimaszba torzult a borzalmas szagtól és rögtön a vízszerelő brigádot vette elő. Azt kérdezgette tőlük, megkezdték-e már a bontási munkákat, mert ha igen, akkor valószínűleg nagyon elrontottak valamit a szennyvíz-főcsőnél.

A rettenetes szellentést elengedő GreatGander nem merte bevallani, hogy ő tehet a szagról, a felügyelő így leállította az összes munkálatot, amíg meg nem találják a bűz forrását. A szerelők egész nap szorgalmasan kerestek, de természetesen nem találtak semmit. A felújítás így egy nap csúszással kezdődhetett el, amikor tiszta lett a levegő.

(Kimelet képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik