Belföld

Csütörtökön nyílik a budakalászi Metro

Csütörtökön nyílik meg Budakalászon a 13. Metro áruház. A Metro C + C lánc a kereskedelem átrétegződése miatt egy franchise-rendszerhez hasonló kiskereskedelmi hálózatot kíván létrehozni Aro néven - értesült a Világgazdaság.

Csütörtökön nyílik meg Budakalászon a 13. Metro áruház. A Metro Holding Hungary (MHH) új, közel 3,5 milliárdos beruházásával párhuzamosan részt vett a Szentendrei úton végzett felújításokban is. Az új áruház építése mellett pedig ezentúl a kiskereskedelmi forgalomban is szeretne részt venni, reagálva ezzel a Lidl piaci megjelenésére, és az az által támasztott versenyre – írja a Világgazdaság.

Az MHH viszonteladói partnereivel Aro néven afféle kvázi franchise-hálózatot hoz létre. Az Aro egyébként a társaság 1999-ben alapított saját márkája, amely 700 napi cikket ölel fel. Az Aro boltok száma az év végére elérheti a 250-et.

A kiskereskedők mellett a nagy vevők számára is kínál új lehetőségeket az MHH. A nekik létrehozott Metro Club a saját márkás cikkek forgalma utáni visszatérítést, valamint a 15 napos halasztott fizetés lehetőségét tartogatja a tagoknak.

A kezdeményezéseket a hálózat forgalmának visszaesése előzte meg. A társaság azonban bizakodó, és a budakalászi áruház kapcsán forgalombővülést várnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik