Élet-Stílus

Elmondta egy nő, hogyan lett szexrabszolga

10 éven át kényszerítették a 30 élves Helenát arra, hogy szexrabszolga legyen, azzal fenyegették, hogy ha nem működik közre, akkor meggyilkolják a családját. Minden este le kellett feküdnie idegenekkel, akik ezért 120 fontot (valamivel több mint 40 ezer forintot) fizettek. A pénzt pedig az őt fogvatartó banda rakta el – írta a Mirror.

Helenát modellkedés ígéretével csábították el Romániából. Elvitték Nagy-Britanniába, ahol bikinis és alsóneműs képeket készítettek róla. Azt mondták neki, hogy a portfoliójához kell, de titokban szexoldalra kerültek fel a fotók.

A lakás, ahol három másik lánnyal elszállásolták 500 euróba került hetente, de azt mondták neki, ne aggódjon, majd a fizetéséből megoldja.

Amikor mondta, hogy nem érzi magát jól,  a férfi, aki kicsábította, adott neki egy pirulát, hogy majd attól jobban lesz. Naív volt, még ekkor sem gondolta, hogy kihasználják, hanem azt, hogy csak segíteni akarnak neki.

Aztán azt mondták neki, a képek 2000 euróba, a repülőjegy 1000 euróba kerül neki, és hogy „masszázsterapeutaként” kap munkát, hogy kifizesse a költségeit, a papírjait pedig elvette a „főbérlője”, míg meg nem adja a pénzt.

Az első munkanapján felvitték egy szobába, ahol egy fehér port raktak elé, hogy szívjon belőle. Aztán felment egy férfi is hozzá, aki lefeküdt vele. Mikor mondta, hogy ő ezt nem csinálja többet, elkezdték fenyegetni, hogy megölik a családját.

Minden nap kokaint adtak neki, rá is szokott, napi 80 fontja, 30 ezer forintja ment el rá, ami miatt csak még nagyobb lett az adóssága.

Egy álmot ígértek nekem, ami azzal zárult, hogy egy rémálomban éltem. Csapdába csaltak és nem tudtam kiszabadulni. Az életem Romániában is nehéz volt, de össze sem lehet hasonlítani azzal, amin az elmúlt tíz évben mentem keresztül. Maga volt a pokol.

Helenát végül az egyik kliense mentette ki, aki jó kapcsolatot ápol az alvilággal, és elintézte, hogy a román bandafőnök szabadon engedje tavaly. Még „szerencsésnek” is mondhatja magát, több ezer másik nőt kényszeríthetnek Nagy-Britanniában szexre az illegális bordélyokban. A Global Sex Trade adatai szerint 40 százalékuk lehet román származású, akárcsak Helena.

Kiemnelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik