Foci

Mindenki az újpesti focistán nevet, de ő nem szégyenkezik

Nemrég futótűzként tarolta le az internetet az Újpest 24 éves támadója, Novothny Soma, amikor a klub egyik videójában szokatlan körmondatokban magyarázta el, hogy nem esik annyira jól neki, de kezelni tudja a szurkolóktól kapott kritikákat.

Igen, sajnos nagyon sok indulatos ember van, vagy indulatos kommentelő volt, akikre sajnos jellemző, hogy képesek az addigi introjektíven megélt külső világ percepcióját vulgárisan kommunikálni mind szerintem explicit és implicit módon is, amihez még hozzájárul némi passzív-agresszív dimenzió is a háttérben, ami nyilván nem esik jól, de ezt tudni kell kezelni.

– mondta a bizarr felvételen.

A Nemzeti Sport meg is kérdezte az NB I 2018-19-es szezonjában jelenleg csupán egygólos csatárt. Novothny a válaszából nem úgy tűnt, mint aki csak mémmé akart volna válni, sőt.

Legfeljebb annyit terveztem el, hogy az átlagosnál szofisztikáltabb módon válaszolok. Az egyik barátom pszichológia mesterképzésen tanul, sokat szoktunk beszélgetni, és ilyenkor természetesen sok idegen szót használ, azt pedig mondanom sem kell, nagyon büszke volt rám, amikor meglátta a videót

– jelentette ki a lapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik