Szórakozás

Ördögi tervet eszelt ki egy menyasszony, hogy biztosan ő legyen a legszebb az esküvőn

Vannak nők, akik teljesen megőrülnek az esküvőjük közeledtével. A nagy nap megszállottjává válnak, kényszeresen próbálják a legapróbb részleteket is kézben tartani, hogy minden tökéletesen alakuljon. Az ausztrál Penny azonban minden képzeletet felülmúlót hajtott végre, a saját testvérei ellen. A nő a Whimn című magazin hasábjain osztotta meg a történetét.

Pennynek tipikus középső gyerek. A nővére, Maggie nem csak szép, de tehetséges zenész is, és egész életében népszerű volt. A húga Charlie cuki és imádni valóan vicces képzőművész. Penny sokszor érezte úgy, hogy csak egy szürke egérke kettőjük között.

Amikor a középső lány megtalálta élete szerelmét, aki megkérte a kezét, elhatározta, hogy kerül, amibe kerül, nem hagyja, hogy a testvérei túlragyogják a saját esküvőjén. Egyértelmű volt, hogy Maggie és Charlie lesznek a koszorúslányok, így Pennynek megvolt az előnye, hogy ő választhatott ruhát a testvéreinek, amit könyörtelenül ki is használt.

Mindhárman világos bőrűek és szőkék vagyunk, ezért egy olyan, neonsárga árnyalatú ruhát választottam nekik, amiben meggyötörtnek, sőt kissé betegnek néztek ki. Meggyőztem őket, hogy mókás lesz, ha ezeket a ruhákat viselik majd, de valójában az volt a célom, hogy előnytelenül fessenek.

Penny csak ez után látott neki az igazán ördögi terve kivitelezésének. Elhatározta, hogy titokban felhizlalja az esküvő előtt a testvéreit. Hónapokon át, minden reggel korán kelt és turmixot készített. Csakhogy, míg sajátját valóban csupa egészséges összetevőkből rakta össze, a testvériét telepakolta mindenféle hizlaló összetevővel. A terv bevált.

Az esküvő közeledtével mindkét testvérem kikerekedett annyira, hogy át kellett szabatnunk a ruháikat, különben nem fértek volna bele.

Az nagy napon minden rendben ment, mindenki remekül szórakozott, Penny pedig végre úgy érezhette, hogy végig ő van a középpontban, a testvérei nem vonják el róla a figyelmet. A lány azt mondja, néha érez ugyan egy kis bűntudatot, amikor az esküvői fotókat nézegeti, de összességében boldog, amiért végigvitte a tervét.

Maggie és Charlie semmit sem sejtettek meg az egészből, és az esküvő után lassan visszafogytak az eredeti méretükre. A két lány néha még most is arra kéri Pennyt, hogy csináljon nekik megint olyan finom turmixot, amilyet az esküvő előtt szokott. A középső lány azonban mindig azt mondja, ami volt, elmúlt, és inkább pirítóst készít reggelire.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik