Foci

A Chelsea-nél komolyan veszik a MOL Vidit

A Chelsea vezetőedzője, Maurizio Sarri abban reménykedik, hogy csapata jól játszik és győz MOL Vidi FC ellen az Európa Liga csoportkörének második fordulójában.

Sarri a londoni klub edzőközpontjában tartott sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta, hogy a Vidi jól játszott első meccsén a csoportban, ezért maximális koncentrációra lesz szükségük ahhoz, hogy jó eredményt érjenek el. Kérdésre kiemelte, komolyan veszik a sorozatot. Megjegyezte: a Liverpool elleni, hétközi kupatalálkozó és a hétvégi bajnoki sokat kivett a játékosokból mind mentális, mind fizikai értelemben. Szerinte előfordulhat, hogy akár hat-hét játékost is pihentetni fog a legutóbbi kezdőhöz képest, de csak a meccs előtt dönt az összeállításról.

A Chelsea angol válogatott középpályása, Ross Barkley azt mondta, számukra minden találkozó egyformán fontos, minden ellenfél ellen maximális koncentrációval készülnek, így lesz ez a magyar bajnok ellen is.

Nagyszerű lenne megnyerni az Európa-ligát

– fogalmazott, hozzátéve: hisz benne, hogy képesek rá, bár kiváló csapatok vannak a sorozatban.

A Chelsea-Vidi meccset október 4-én, csütörtökön magyar idő szerint 21 órától rendezik a londoni Stamford Bridge-en. Az Európa Liga L csoportjának első fordulójában a Chelsea 1-0-ra győzött a görög PAOK vendégeként, míg a Vidi hazai pályán kapott ki 2-0-ra a fehérorosz BATE Boriszovtól.

A Chelsea az angol bajnokság előző idényében ötödik helyen végzett, így kvalifikálta magát az EL-be, ahol nem kellett selejtezőt játszania, rögtön a csoportkörbe került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik