Nagyvilág

Szén-monoxiddal töltött jógalabdával irtotta ki családját egy orvos Hongkongban

A feleségét akarta megölni, de azzal nem számolt, hogy lánya aznap nem ment iskolába.

Bíróság elé állítottak egy orvost Hongkongban, akit azzal vádolnak, hogy szén-monoxiddal töltött jógalabdával ölte meg feleségét és lányát.

Az ügyészség szerint a maláj aneszteziológusnak viszonya volt egy orvostanhallgatóval a kórházban, ezért végezni akart feleségével, arról viszont nem tudott, hogy a lánya aznap nem ment iskolába. A feleséget és a 16 éves lányt még májusban, egy bezárt autóban találták holtan az út mentén.

A rendőrség először tanácstalanul állt a halálesetek előtt, de a holttestek vizsgálata során kiderült, hogy nagy mennyiségű szén-monoxid belégzése okozta a halálukat, ezt pedig összekapcsolták a csomagtartóban megtalált, leeresztett jógalabdával. Az orvost azzal vádolják, hogy a lassan eresztő labdát ő tette a csomagtartóba.

A férfi a kórházban munkatársainak azt mondta a labdáról, hogy tesztelni akarja a szén-monoxid tisztaságát és nyulakra gyakorolt hatását. Később a rendőrségnek azt állította, hogy patkányokat akart irtani az otthonában, bár a család bejárónője szerint nem is voltak patkányok a házban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik