Foci

Marcelo megható és sejtelmes üzenetet küldött Ronaldónak

A brazil Marcelo csütörtökön, az Instagram-oldalán üzent a Juventusba szerződött Cristiano Ronaldónak. A Real védője azt írta: sosem gondolta volna, hogy eljön a búcsú napja, gyönyörű pillanatokat, nagy sikereket és néhány vereséget átéltek az együtt töltött közel tíz év alatt, és rengeteget tanult a portugáltól.

Büszke vagyok arra, hogy együtt játszhattunk, és nem azért, mert te vagy a legjobb, hanem azért, aki vagy

– írta Marcelo és viccesen megjegyezte: majd ha befejezi a focit, akkor egy bárban ülve, sörözgetve majd ezekről az időkről fog sztorizgatni és a közös fotókat mutogatja.

Cristiano Ronaldo visszahelyezheti az olasz futballt a térképre
A Serie A hosszú évek óta agonizál, ám a portugál szupersztár érkezése minden korábbinál nagyobb esély a feltámadásra. Az egykor lesajnált bajnokságból egy új, a legjobbaknak és a szponzoroknak is megfelelő állomás lehet.

Aztán a bejegyzés végén volt egy mondat, és most ez tartja lázban a focidrukkereket.

Hamarosan újra találkozunk.

Épp egy napja, szerdán írt arról a madridi As, hogy Marcelót is le akarja igazolni a Juventus. Miután a portugál is Torinóba szerződött, már nem szabad egy kézlegyintéssel elintézni az ilyen híreket.

Quem diria hein Cris!!! É mano chegou a hora de dizer até logo… Te juro q nao imaginava que esse dia chegaria! Mas nada nessa vida é pra sempre, espero q vc seja muito feliz na sua nova caminhada. Foram quase 10 anos do teu lado, 10 anos de alegria, bom futebol, vitorias, derrotas e momentos maravilhosos! Aprendi muito com vc, sua dedicação é a coisa mais bizarra q eu vi em um atleta. Tudo de bom pra vc e sua linda familia! Vou sentir saudades das nossas resenhas antes dos jogos quando vc acertava o resultados e antes das finais nos tranquilizava com tua experiência e o carinho com os mais jovens! Tenho orgulho de ter jogado contigo nao por que VOCE SEJA O MAIOR JOGADOR DA P#RR% TODA e sim pela pessoa q você é!!! quando eu parar de jogar vou sentar no bar tomar uma cerveja e vou contar vaaarias historias e mostrar todas as nossas fotos 😂 Ja ja tamo junto de novo 😉❤️ #M12 🙌🏾

Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2018, időpont: 12:22 (PDT időzóna szerint)

Nyitókép: Denis Doyle/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik