Belföld

Megszólalt a hitoktató nevelt fia, akit a férfi többször megerőszakolt

Az RTL Híradónak beszélt megpróbáltatásairól a molesztáló hitoktató nevelt fia, akivel a férfi éveken át erőszakoskodott. A hitoktató egy tatabányai iskolában 7 és 9 éves tanítványait próbálta molesztálni, majd előzetes letartóztatásba került. A férfi korábban hat évet volt börtönben, miután többször megerőszakolta az akkor még kiskorú nevelt fiát.

A fiú elmondta, sokkolta, hogy újra gyerekek közelébe került „ez az ember”. A fiú édesanyja egykor az utcán ismerte meg a férfit, majd miután összeköltöztek, a fiú 5-6 éves korában kezdődtek megpróbáltatásai. A hitoktató 6-7 éves korától erőszakolta a fiút, és azzal fenyegette meg, hogy ha bárkinek szól erről, az anyját is lecsukják.

A fiú sokáig magát hibáztatta és szégyellte magát. A férfi rossz anyagi helyzetük ellenére sem volt hajlandó dolgozni, és míg édesanyja dolgozott reggeltől estig, a gyereket zaklattak, amikor kettesben voltak. A férfi nemcsak erőszakolta, verte is a fiút.

A fiú tízévesen tudta csak elmondani édesanyjának, mi történt vele, ezek után azonnal feljelentést tettek. Remélte, hogy a férfi soha többet nem nyúlhat gyerekekhez, ezért is döbbentette meg, hogy újra megtörténhetett mindez.

Az RTL Híradó múlt héten számolt be arról, hogy a hittantanár egy 7 és 9 éves kislányt bántalmazott. Egyikőjüket arra kényszerítette, hogy vetkőzzön le, a másikat pedig magához húzta. A gyerekek menekülni próbáltak, de nem engedte ki őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik