Élet-Stílus

Nem járt jól a szexbabaüzlet a „próbáld ki, mielőtt megveszed” akcióval

A Love Doll UK korábban azzal került be a hírekbe, hogy a vásárolni szándékozóknak indítottak egy „próbáld ki, mielőtt megveszed” akciót. Ekkor csak 100 fontot, azaz 38 ezer fontot kellett kicsengetni a szexbabákért, és aztán dönthettek, kell-e vagy sem a játékszer 2000 fontért, vagyis 735 ezer forintért.

A hír hallatán azonban megjelentek a gatesheadi üzletben a helyi hatóságok és végül 10 ezer fontra (3,8 millió forintra) büntették meg a Love Doll UK-t. Az ok, hogy „engedély nélkül használták az üzletüket szexuális szolgáltatások teljesítésére”, vagyis az önkormányzat szerint szexbababordélyt tartottak fent. Gateshead szóvivője a büntetés kiszabása után arról is beszámolt, hogy a bolt tulajdonosa, a 40 éves Graeme Tulip megmutatta a vizsgálat alatt azt a szobát is, ahol a potenciális vásárlók kipróbálhatták a megvásárolni kívánt babát.

De korábban Tulip is arról beszélt, hogy a helyi bordélyok a bevételeiket féltik az ő üzletétől.

Beszéltem a szolgáltatókkal, mielőtt még szexbabákat vittünk volna a bordélyokba, de tartottak tőle. Nem tudom, miért (…), talán nem gondolták, hogy ez járható út lenne anélkül, hogy az élő escortok munkáját elvenné

– idézte a Metro.

A Love Dollnál egy rakás bábút meg lehet venni, választani lehet magasság, mellméret, testalkat szerint. Nemrégiben férfi babákat is elkezdtek árusítani.

Kiemelt kép: Getty Images/Christophe Bertolin

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik