Élet-Stílus

Bosszút állt a tulaj az albérlőkön, aki szörnyű állapotban hagyták maguk után a lakást

A francia férfi teherautót bérelt, és minden szemetet és tönkretett bútort utánuk vitt új lakóhelyükre, és odaborította nekik. Így kénytelenek voltak eltakarítani.

Nagy sikert aratott egy francia férfi, aki a Facebook-oldalán tette közzé, hogyan állt nemes bosszút albérlőin, akik teljesen tönkretették a tőle bérelt lakást. A Rozoy-sur-Serre városában élő Thomas Ravaux előbb fotókat tett közzé a szeméttelepre hasonlító lakásról, majd egy videót arról, hogyan vitte oda volt albérlői új címére a hátrahagyott szemetet.

Ami nem volt kevés. Konkrétan egy egész teherautónyi összetört bútort, játékot és szemetet borított oda nekik. Az erről készült videót e cikk írásakor már több mint hétszázezerszer nézték meg.

Ravaux a helyi sajtónak elmondta: albérlői több mint tízezer eurós kárt okoztak a 120 négyzetméteres lakásban, amit tíz éve saját kezűleg újított fel. Az albérlők – egy háromgyermekes család – úgy távozott, hogy erről neki egy szót sem szóltak. És emellett még 14 hónapnyi lakbérrel is tartoztak neki.

A férfi elmondása szerint „minden tönkre volt téve” a lakásban: lyukak és koszfoltok voltak a falakon, a parketta és a szőnyegek tönkrementek és emellett elviselhetetlen bűz volt a lakásban. Még a hűtőben is régi ételmaradékok voltak. Ez mind ment a teherautóra, amivel odavitték nekik a hátrahagyott szemetet.

Bár a helyi törvények értelmében akár 450 eurós büntetést is lehet adni közterületen való szemetelésért, Ravaux nem aggódott, hogy baja lehet belőle. Közlése szerint akciója előtt beszélt a csendőrséggel, akik elmondása szerint nem ellenezték, hogy végrehajtsa tervét.

És végül volt albérlői voltak azok, akiket köteleztek a szemét elszállítására, és annak költségeit nekik kellett állniuk.

Kiemelt fotó: Facebook / Thomas Ravaux

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik