Üzleti tippek

Szombaton nyílik a 109. BNV

Százharmincezer látogatóra számítanak a szombaton nyíló 109. Budapesti Nemzetközi Vásár szervezői. Idén a lottózókban is lehet jegyet váltani a rendezvényre, a vidékről érkezők féláron utazhatnak a MÁV és a Volán járatain.

Az idén szeptember 17-25. között rendezik meg a 109. Budapesti Nemzetközi Vásárt (BNV), amelyen tizenhat ország 690 kiállítója mutatkozik be 22 850 négyzetméteren – jelentették be a szervezők.

A BNV fogyasztási javak szakvásárának középpontjában az idén is az otthon témaköre lesz. Egyebek között lakberendezési, házépítési, szabadidős termékek, divatbemutatók várják az érdeklődőket.
Bemutatkoznak a Kárpát-medence régiói

Barabás János, a Hungexpo Rt. vezérigazgatója elmondta, hogy a BNV ideje alatt megrendezik a Magyar Világ határok nélkül rendezvényprogramot, amelynek keretében a Kárpát-medencei régiók kulturális bemutatkozására kerül sor. Informatikai konferenciát tartanak a magyarság informatikai ellátottságának bemutatására, továbbá médiakonferenciát szerveznek a magyar újságírók számára.

A BNV-vel egy időben rendezik meg az INFOmarket-INFOtrend számítástechnika, az Intersound szórakoztatóelektronikai vásárokat, valamint az Ingatlan Expót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik