Élet-Stílus

Gesztesi Károly: Félelmetes tudok lenni

Gesztesi-Karoly(650x433)(3).jpg (Gesztesi Károly)
Gesztesi-Karoly(650x433)(3).jpg (Gesztesi Károly)

Gesztesi Károly tekintélyt parancsoló megjelenését és öblös hangját mindenki ismeri. Nem beszélve azokról, akik a „hirtelenharagú” korszakában szemtől-szembe kerültek vele. Elmondása szerint ma már egyre ritkábban emeli fel a hangját, hisz rájött: a haraggal csupán a saját életét keseríti meg.

Nagyon hirtelenharagú vagyok, de már egy jó ideje próbálok úrrá lenni rajta, mert tudom, hogy nagyon félelmetes tudok lenni, amikor kiabálok. Korábban beleálltam minden konfliktusba, most már azonban inkább a megbeszélés híve vagyok. Egyébként is elsősorban csak saját magamat mérgezem azzal, ha haragot táplálok, úgyhogy bátran kijelenthetem: mostanra teljes békében élek másokkal és önmagammal

– mondta a Star magazinnak Gesztesi, aki a félelemről is beszélt a lapnak.

Gesztesi Károly fiát kidobták az iskolából
A színész 18 éves fia most magántanuló.

A félelem a másikban is félelmet szül, ami egy idő után kifordítja az embert önmagából és agresszívvá válik. Úgy vélem minden diktátornak komoly félelemérzete és üldözési mániája volt, amit még csírájában el kellett volna fojtani. A félelem egy velünk született tulajdonság, hiszen már maga a születés sem egy fáklyásmenet. Ezt az érzést pedig jó sokáig hordozzuk magunkban. Én arra emlékszem, hogy amikor tapasztaltam ezt az érzést, akkor mind lelkileg, mind fizikálisan egyből megpróbáltam leküzdeni, ami sikerült is. Már nem félek semmitől!

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik