Élet-Stílus

Pszichológus segít Marcellinának a múlt feldolgozásában

A Nagy Duettben Pumped Gabo oldalán versenyző Marcellina külföldön épített zenei karriert, nemrég tért haza Magyarországra. Az énekesnő a Borsnak beszélt arról, hogy miért hagyta el az országot annak idején.

Annak idején körülbelül négy ember döntött arról, hogy kinek lehet lemeze, fellépései. Én mind a négy fontos emberrel konfrontálódtam, mivel nem voltam hajlandó olyan dolgokat meglépni, amiket szerettek volna tőlem. Ha nincs a külföldi lehetőség, lehet, hogy én ma nem vagyok énekesnő

– mondta a lapnak Marcellina, aki hozzátette: visszatérése komoly sebeket tépett fel, most pszichológus segít neki.

A jelen helyzetemben egy olyan ponton vagyok, hogy felkerestem egy szakembert. Furcsa, mert én egy olyan típus vagyok, aki a csalódásait gyorsan hátradobja, és megy tovább az úton. De kiderült, hogy attól még, hogy hátradobtam, bizony ott voltak, vannak ezek a csomagok. Most, hogy itthon vagyok, és sok emberrel beszélgetek, fizikális erővel köszönnek vissza a le nem tett sérelmek és fájdalmak.

Marcellina számára A Nagy Duettben való szereplés sem hozott annyi örömöt, mint amennyit szeretett volna nyerni belőle. Mert bár imádta, hogy egy profi stáb dolgozik a kezük alá, sajnos ő és partnere, Pumped Gabo volt az első kieső, ráadásul az adás előtti napon egy nagyon szomorú eseményen kellett részt vennie.

Szombaton temettük el az én pótapukámat Berlinben. Hubert, a német papa egy fantasztikus ember volt, az elvesztése nagy szomorúság nekem. Féltem, hogy másnap az élő show-ban látszani fog rajtam ez a fájdalom, de végül a papa temetéséről olyan ener­giákkal jöttem vissza, amitől fantasztikusan tudtam érezni magam. Ott volt velem mindvégig. A kiesés persze csalódást okozott, de túl vagyok már rajta. Egy új feladatra koncentrálok, a Fehér Éjszakák koncertsorozatot szer­vezem.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik