Élet-Stílus

Mostohalánya szült gyereket Elon Musk apjának

„Ez volt Isten terve velem” – mondja Errol Musk, a milliárdos vállalkozó, Elon Musk apja arról, hogy közös gyermeke született mostohalányával, Jana Bezuidenhoutval.

A 72 éves Errol Musk 26 évvel ezelőtt vette feleségül az akkor négy éves Jana édesanyját, Heidet. Két gyermekük született, de 18 év után elváltak. A férfi azt mondja, soha nem tekintett igazán mostohalányaként a most 30 éves Janára, mert a lány hosszú időn át, máshol nevelkedett – írja a Telegraph.

Errol Musk, fotó: Facebook

A férfi azt mondja, Jana tavaly kereste meg őt telefonon, miután szakított a barátjával. Mindketten magányosak voltak, így hamar megtalálták a közös hangot, majd jött sorban az egyik dolog a másik után. Jana két hónappal később jelentette be, hogy gyereket vár. A volt barát apasági vizsgálatot kért, ekkor derült ki, hogy a most tíz hónapos kisfiú Muské.

Elon és Errol Musk kapcsolata koránt sem idilli, a techmilliárdos több mint egy évig nem volt hajlandó szóba állni az apjával. Sőt, egy interjúban azt mondta, az apja szörnyű ember, de konkrétumokat nem árult el ezzel kapcsolatban.

„Nem is képzelné mennyire rossz ember. Az összes bűncselekmény, az összes gonosz dolog, amit csak el tud képzelni: apám megcsinálta.”

A dél-afrikai Errol Musk szintén milliomos, vagyonát mérnökként gyűjtötte. Korábban elismerte, hogy agyonlőtt három behatolót az otthonában. Bár megvádolták emberöléssel, a bíróság jogos önvédelemnek ítélte az esetet, ezért felmentették.

(Kiemelt képünkön Jana Bezuidenhout, fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik