Tech

Szexvideót lopott a T-Mobile alkalmazott, a börtön után most pert kap a nyakába

Az eset még tavaly májusban történt, mikor a 24 éves Keely Hightower a floridai Pinellas Parkban leadta a telefonját egy T-Mobile üzletben javításra. A készüléket Roberto Aramis Sanchez Ramos vette kezelésbe, az egész ügymenet nem tartott sokáig, így Hightower még a helyszínen megvárta, míg elkészül a mobilja, és csak másnap lett figyelmes arra, hogy az üzlet alkalmazottja eltulajdonította az egyik videóját,

ami egy szexuális aktus közben készült.

A nő a telefon levelezős alkalmazásának törölt elemei között talált egy olyan e-mailt, amit Ramos küldött el saját magának, csatolmányként az említett szexvideóval. Hightower először pánikba esett, hogy illetéktelen kezekbe került az intim felvétel, majd értesítette a rendőrséget, akik rövid nyomozás után le is tartóztatták a férfit, aki a tárgyalásán bűnösnek vallotta magát, és hat hónap börtönbüntetés kapott.

ROBERTO ARAMIS SANCHEZ RAMOS – Forrás: PINELLAS COUNTY JAIL

A 26 éves Ramos időközben letöltötte a kiszabott büntetést, ugyanakkor Hightower nem elégedett meg ennyivel, és polgári peres eljárást indított mind a férfi, mind az őt alkalmazó Global Innovative Group ellen, akik a lopás helyszínéül szolgáló T-Mobile üzletet üzemeltették.

Az ügy pikantériája, hogy a szexvideót lopó férfinak nem ez volt az első összeütközése a törvénnyel: 2013-ban letartóztatták lopásáért, illetve a tavalyi esetnél is próbaidőn volt, mert korábban elítélték egy másik T-Mobile üzletben elkövetett csalássorozat miatt. Hightower ügyvédje éppen ezért a Global Innovative Groupot is felelősnek tartja a szexvideó eltulajdonítása miatt, hiszen olyan férfit alkalmaztak az üzletükben, akit korábban már elítéltek hasonló pozícióban elkövetett bűncselekmény miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik