Szórakozás

Horváth Charlie: Jó lenne még egy jó tíz évet élni

Horváth Charlie az elmúlt időszakban nagyon sok szerettét vesztette el, így arra biztat mindenkit, hogy rendszeresen járjanak egészségügyi szűrővizsgálatokra.

Horváth Charlie (horváth charlie, )
Horváth Charlie: Magyarországon nincsenek sztárok
Szerinte, ha az állam a foci helyett a zenébe fektetett volna, mára már legalább öt magyar világsztár lenne.

Felesége, Széles Katalin 2014-ben67 éves korában hunyt el. A  legendás zenész úgy érzi, hogy ha időben elmentek volna az orvoshoz, nem következett volna be a tragédia.

Én tíz éve minden évben részt veszek egy teljes kivizsgáláson, hogy tudjam, minden rendben van-e. Bárcsak a feleségemmel is időben elmentünk volna szűrővizsgálatra! De Katika nagyon zárkózott volt, ahogy a nők általában, ő is viszolygott a kórházaktól

– mesélte Horváth a Blikknek adott interjújában, aki azt is elárulta, hogy szerencsére jó egészségnek örvend, de ha mégis megbetegedne, nem szeretné mások terhére lenni:

Jó lenne még egy jó tíz évet élni, az unokám miatt, hiszen szeretném látni, ahogy középiskolába megy. Aminek el kell jönnie, az el fog jönni sajnos, de ha én beteg leszek, akkor tudom, hogy mit kell tennem. Nem engedem, hogy engem tologassanak, átéltem ezt anyámmal, apámmal, Katikámmal, két-három éveket kórházból kórházba. Nem akarom ennek kitenni a családomat, a fiamat vagy az öcsémet.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik