Közélet

Németh Szilárd aggódik, hogy egyre több a McDonald’s

A magyar gasztronómiáért aggódott Németh Szilárd szerdai sajtótájékoztatóján – írja a Magyar Nemzet, kapcsolódva Fazekas Sándor földművelődésügyi miniszterhez, aki szerint, ha Magyarország befogadja a menekülteket, akkor majd rovarokat kell ennie a magyar embereknek.

A Fidesz alelnöke szerint viszont már migrációra sincs szükség, hogy veszélybe kerüljenek a magyar ételek, mert már most is több a kebabos, a giroszos és a McDonald’s, mint a lacikonyha. De ha bejönnek a migránsok, akkor végképp veszélybe kerülnek a magyarok étkezési szokásai.

Németh Szilárd elmesélt egy viccet is:

Németországba 10 év múlva bemegy a presszóba egy ember és azt mondja, alahahauhhauha Coca-Cola. Erre visszakérdez az eladó: egy jéghideg mit kérsz?

Az viszont kiderült, hogy a rezsibiztos evett már rovart, de nem ízlett neki.

Egy újságíró arról érdeklődött, hogy mennyire várható, hogy a kampányban azt hallhatjuk, hogy ha a szocialisták nyernek, Einstein agyát kell majd megenni, de Németh szerint ilyesmiről egyáltalán nem beszélt Fazekas Sándor. Később annyit tett hozzá, hogy ha a kannibalizmust egy kicsit szélesebb körben értékeljük, akkor az MSZP elődpártjai ebben jeleskedtek

Úgy végezték ki egymást, mint a huzat a hatalomért és pénzért.

A sajtótájékoztató eredeti témája Németh Szilárd Készenléti Rendőrségnél tett látogatása lett volna, sérelmezte is, hogy erről nem kérdezték az újságírók.

Kiemelt kép: MTI/Vajda Attila

Ajánlott videó

Olvasói sztorik