Üzleti tippek

A Geonardo Kft. rendezvényajánlója

NEMZETKÖZI PÁLYÁZATI OKTATÓNAPOK – EU6 Kutatásfejlesztési és Demonstrációs Keretprogram – angol nyelven!

Az EU6-os Kutatásfejlesztési Keretprogram egyik célja az egyetemek és az ipar közötti szoros kutatásfejlesztési együttműködés támogatása, valamint az európai versenyképesség növelése. A résztvevők konzorciális munka folyamán sajátítják el a projektmenedzsment mikéntjét, megismerik a legjobb tapasztalatokat és tippeket, és az esetleges buktatókat és nemzetközi kapcsolatrendszerüket is szélesíthetik.
Időpont/helyszín: 2004. május 24-26. – Budapest, III.ker. Kunigunda útja 18.
Részvételi díj: 390 EUR / fő + ÁFA


PÁLYÁZATI OKTATÓNAPOK CLASSIC

A Geonardo Kft. PÁLYÁZATI OKTATÓNAPOK CLASSIC nevet viselő rendezvénye Magyarországon először vállalta fel az európai uniós pályázatkészítés trükkjeinek bemutatását. A háromnapos bentlakásos tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek az európai uniós támogatási rendszer egyes elemeivel. Tapasztalt pályázatírók és egy brüsszeli bíráló segítségével sajátíthatják el a pályázatírás minden lépését, az információkereséstől kezdve a pályázati kiírások megismerésén keresztül a szerződéskötésig, ill. a pályázat pénzügyi menedzsmentjéig.
Időpont: 2004. június 11-12. Ára: 97.000 Ft/fő + ÁFA
Helyszín: Dobogókő, Hotel Pilis***


PÁLYÁZATI SZEMINÁRIUM ÉS KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS

A program során Magyarországon az elsők között nyílik lehetőség a hazai elbírálású Nemzeti Fejlesztési Terv és a brüsszeli elbírálású Közösségi Programok pályázatai lehetőségeinek összehasonlító elemzésére. A cél az, hogy segítsünk a megfelelő pályázati forrás kiválasztásában, a vállalati döntéshozatalban és a 2004. május 1-ét követő üzleti stratégia definiálásában.

CLASSIC – Általános áttekintés
Időpont: 2004. június 7.

Energia és Környezetvédelem
Időpont:
2004. június 2.

Informatika és digitalis tartalomfejlesztés
Időpont: 2004. június 1.

A Szemináriumok helyszíne: Budapest
Részvételi díj: 24.900,- Ft/fő + ÁFA
További infromáció: www.euoldal.hu, 061 250 6703

Tematikus EU Angol Nyelvtanfolyam középhaladók és haladók számára

A tanfolyamot elsősorban azoknak ajánljuk akik alapvető jártasságot kívánnak szerezni az Európai Unió angol nyelvű kifejezéseiben. A tanfolyam ugyanakkor interaktív és nyelvgyakorlási célra is kiválóan alkalmas. A tanfolyam időtartama 20 óra, 5×4-es bontásban, azaz 5 héten keresztül heti 4 óra (45 perc). A tanfolyam 2004. június 21-én kezdődik és Budapesten kerül megrendezésre. A tanfolyam elvégzésének feltétele a sikeres záróvizsga, amelyről oklevelet állítunk ki.

Részvételi díj:
24.900 Ft+áfa/fő (csoportok részére kedvezmény igényelhető)
További információ a (1) 250-6703-as telefonszámon kérhető Lohr Krisztiántól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik