Foci

Mourinho átment a City öltözőjébe, hatalmas verekedés lett a vége

A Manchester City 2-1-re győzött a városi rivális United otthonában, és ezzel 11 pontra növelte az előnyét a táblázaton, úgyhogy innen már nagyon nehéz lesz utolérni Pep Guardiola csapatát.

A meccsnek komoly utóélete volt, mivel José Mourinho, a United edzője átment a City öltözőjébe, mert nehezményezte, hogy az ellenfél játékosai az ünneplés alatt túl hangosan hallgattak zenét. A portugál edző összeszólalkozott Edersonnal, a City brazil kapusával, akit időhúzással vádolt, és azt mondta neki, hogy mutathatna némi tiszteletet.

A szócsata hamarosan elfajult, és edzők, játékosok estek egymásnak, a Guardian azt írja, a balhé a 2004-es Arsenal-MU meccs utáni felfordulást idézte, amikor a MU edzőjét, Alex Fergusont pizzával dobálták meg a londoniak. Mourinhót állítólag megdobták egy műanyag palackkal, valamint leöntötték tejjel, bár a sajtónak az incidens után nyilatkozó edző ruházatán ez nem tűnt fel.

Nem mindenki úszta meg ilyen könnyen, Mikel Artetának, a City egyik edzőjének ugyanis szétnyílt a szemöldöke az adok-kapok során, ahol hazai oldalról Romelu Lukaku volt a legaktívabb.

A balhé akkor ért véget, amikor az öltözőfolyosón posztoló rendőrök közbeléptek, de nem kizárt, hogy a fegyelmi bizottságon még lesz folytatása az ügynek.

Oli SCARFF / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik