Szórakozás

Gáspár Győző: A Rákosi-rendszerben volt utoljára ilyen, mint amit velem művelnek

Csütörtök reggel a NAV munkatársai jelentek meg Gáspár Győző nógrádmegyeri otthonánál, amin a showman nagyon meglepődött, hiszen a Kúria döntése alapján a NAV-nak le kell állítania a vele szemben indított közigazgatási eljárást.

Mint kiderült, a NAV emberei ezúttal segítő szándékkal jöttek: a mai napra meghirdetett árverés esetleges résztvevőit akarták tájékoztatni, hogy az esemény elmarad. Győzike mégis nagyon rossz néven vette a jelenlétüket.

A mai napon át élt reggel 8:00-tól 11:00-ig terrorba tartották az egész családomat. A ház előtt rendőr autók, Navos autók álltak. Nem tudjuk mire vélni, hogy ennyi embert és ennyi autót kivezényelni a Gáspár család rezidenciájára, a Rákosi rendszerben én csak hallottam el olvastam utána, akkor volt jellemző az embereket megfélelmetni az embereket. A MAI NAPON ÁT ÉLTÜK MI IS AMI MÁR 70 ÉVE MEGKELLET VOLNA SZŰNNI, DE EZ NEM SZŰNT MEG MAGYARORSZÁGON (az autóban ülő rendőrök és nyomozók és navosok megfélemlitették az utcában lakókat, a faluban lejárató kampány megy mi szerint mi vagyunk a legnagyobb bűnözők). gyerekeimet félelemben tartották ez a sok rendőr autó a mi házunk előtt 3-4 óra hosszát álltak.

-posztolta a Facebookra a Romantic egykori frontembere

Fordulat: a NAV tartozik Gáspár Győzőnek
„Mekkora bűnöző lehetek, ha 200 kommandós száll ki rám?!"

Először is megszeretném köszöni Szilágyi Roland Ügyvéd Úrnak az aggódásit, aggodalmait amit a Gáspár Család a mai napon …

Közzétette: Gáspár Győző – 2017. december 7.

(Kiemelt kép: Berecz Valter / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik