Belföld

A Network Associates harmadszor is a legmagasabb minősítést kapta a vírusirtók hamburgi összehasonlító tesztjén

A McAfee Security legyőzte a konkurenciát a hamburgi egyetem vírusközpontjának tesztjén.

A hamburgi egyetem vírustesztelő központja az idén is a legmagasabb minősítést adta a McAfee Security vírusirtó technológiájának. A víruskereső, felismerő és irtó technológiák összehasonlítása során a McAfee Security érte el a legjobb eredményt a vírusirtó termékek között. A független vírusteszt központ kutatásának eredménye elérhető a
http://agn-www.informatik.uni-hamburg.de/vtc/ címen.

„Nem meglepő, hogy a McAfee Security jó hírneve töretlen, hiszen kivételes vírusirtó technológiája szükséges a felhasználók biztonságához napjaink ellenséges számítógépes környezetében” mondja Klaus Brunnstein professor, az egyetem vírustesztelő központjának munkatársa. „Az átfogó tesztelési folyamat során a McAfee VirusScan többféle, így DOS, Windows 98, Windows 2000, és Linux operációs rendszeren is demonstrálta kiemelkedő vírusfelismerő képességeit.”

A hamburgi egyetem vírustesztelő központja összetett tesztelési eljárásairól ismert az iparágban. A tesztcentrum vizsgálatsorozata a többféle platformon folyó tesztelés mellett magában foglalja a tömörített formátumok felismerését és a termék megbízhatóságát vizsgáló teszteket is, ez utóbbit például a téves riasztások gyakoriságának mérésével.

„Az, hogy a hamburgi egyetem vírusközpontja már harmadik éve a lehető legmagasabb kategóriába sorolja a termékünket annak a folyamatos elkötelezett erőfeszítésnek az eredménye, hogy világszerte az iparág vezető vírusirtó technológiáját nyújtsuk ügyfeleinknek” mondja a McAfee Security termékmarketing igazgatója, Ryan McGee. „A McAfee Security az iparág jelenleg elérhető legjobb biztonsági megoldásait kínálja az összes fő operációs platformra és összes felhasználójának.”

A McAfee Security-ről:
A McAfee Security a Network Associates termékcsoportja, amely a vállalatokat biztonsági rések, vírustámadások és vegyes fenyegetések ellen védi. A McAfee Security átfogó hálózati védelmet kínál vírusirtó, kódolási, desktop tűzfal, behatolás érzékelő, sérülékenység elemző és menedzselt biztonsági technológiák segítségével. Az összes McAfee Security terméket támogatja a világ vezető vírusellenes szervezete, az AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team), az a csapat, amely a LoveLetter, a CodeRed és a Nimda vírusokat is megfékezte.

További információ a McAfee Security termékekről: http://www.mcafeesecurity.com.

A Network Associates termékei régóta ismertek és használatosak Magyarországon. 2000 óta a Network Associates képviseleti irodát tart fenn hazánkban.

Megjegyzés: a Network Associates, a McAfee, a VirusScan és az AVERT a Network Associates, Inc. és/vagy vállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az összes többi bejegyzett vagy be nem jegyzett védjegy ebben a közleményben a megfelelő birtokosok kizárólagos tulajdona


PR ügynökség:



Szezám Kommunikációs Kft.
Ügyvezető: dr. Szekfű András
Tel: 438-0650
Fax: 315-1983
szezam@szezam.hu
www.szezam.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik