Belföld

A transtec a Microsoft platina partnere lett

Európában csak néhány vállalat viseli azt a „Platinium" minőséget, amelyet a transtec AG a Microsofttal való különösen szoros együttműködése miatt kapott a szoftveróriástól a napokban. A német központú, Magyarországon képviseleten keresztül forgalmazó informatikai gyártó külföldön több mint hat éve OEM-partner, és a jövőben itthon is kamatoztatni szándékozik a partnerséget.

„A transtec örömmel nyugtázza, hogy Microsoft Platinium OEM partner lett. Ügyfeleink számos további előnyét fogják tapasztalni annak, hogy immár platina szintű partnerek vagyunk, mert szorosabb együttműködésre törekszünk a fejlesztésben és az integrációban, valamint jobb és közvetlenebb műszaki támogatást tudunk nyújtani” – mondta Rajkay Mátyás, a transtec AG üzletfejlesztési igazgatója.

A transtec különösen saját gyártmányú szerverei és a Microsoft Windows Server operációs rendszerek együttes értékesítésével kínál egyedi konfigurációkat kiváló áron. A két vállalat a jövőben még szorosabbra fogja fűzni együttműködését a transtec termékeinek fejlesztése és műszaki kialakítása terén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik