Belföld

Fejlett tartalomvédelem a Network Associates-től a Microsoft Exchange 2003 kiszolgálókhoz

A McAfee GroupShield Microsoft Exchange kiszolgálókhoz fejlesztett változata megvédi a 2000 vagy 2003 platformokon üzemelő rendszert a fertőzött e-mailektől.

A SpamKiller 2.1 és a GroupShield 6.0 egyedülálló tartalombiztonsági és kéretlen-levél szűrő szolgáltatásai a Microsoft Exchange kiszolgálók következő generációjához

A McAfee GroupShield Microsoft Exchange kiszolgálókhoz fejlesztett változata a McAfee jól bevált vírusvédelmi, tartalomszűrő és -tisztító technológiájának segítségével megvédi a Microsoft Exchange 2000 vagy 2003 platformokon üzemelő rendszert a fertőzött e-mailek jelentette egyre összetettebb fenyegetéstől. A GroupShield alkalmazás tökéletes kiegészítője az önálló alkalmazásként is kapható McAfee SpamKiller, melynek ötszintes védelme súlyozott pontozási rendszere segítségével, valamint 95%-os észlelési pontosságával robosztus védelmet nyújt a vállalti rendszereknek a kéretlen levelek ellen.
A McAfee Groupshield 6.0 segítségével a rendszeradminisztrátor még azelőtt szűrheti ki a kéretlen, nem kívánatos (durva, szexista vagy rasszista) tartalmú email forgalmat, mielőtt az termelékenységi vagy jogi bonyodalmakat okozhatna a vállalati rendszerben.

A McAfee Security termékek az alábbi ötféle szűrési metódus együttes alkalmazásával nyújtanak teljes védelmet a kéretlen levelek ellen:

– Integritás analízis
– Heurisztikus elemzés
– Tartalomszűrés
– Személyre szabott fekete és fehérlista
– Önbeállítás

Mindkét szoftver menedzselhető a McAfee ePolicy Orchestrator alól, amely központi telepítési, szabályzatkezelési és grafikus jelentési funkciókkal növeli a termékek hatékonyságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik