Belföld

Gyorsít az Externet: 6 Mbit/s PowerDSL

Az Externet 2004. novemberétől duplájára emeli ADSL szolgáltatásainak sebességét.

Budapest, 2004. november 4.: Az Externet 2004. novemberétől duplájára emeli ADSL szolgáltatásainak sebességét. A közelmúltban bevezetett, egyedülálló 3 Mbit/s PowerDSL szolgáltatás sávszélessége letöltési irányban 6 Mbit/s-ra, feltöltési irányban 1.5 Mbit/s-ra növekszik, mely a piacon elérhető leggyorsabb ADSL hozzáférés.

A bővítéssel párhuzamosan az akciós lakossági csomagok díja átlagosan 25, az üzleti csomagok díja átlagosan 15 százalékkal csökken a 2004. december 20-ig beérkező új megrendelések esetén.

Az Externet Informatikai Kft. az econet.hu cégcsoport tagja, mely a hazai internetes és informatikai piac meghatározó tőzsdei vállalata. További információk a www.externet.hu és a www.econet.hu weboldalon.


Kapcsolat:
Externet Informatikai Kft.
info@externet.hu
Telefon: 06 56 523 111



# # #


A szerkesztők figyelmébe

Az Externet Kft-ről
Az Externet Kft-t 1996-ban alapították magyar magánszemélyek. A cég az alapítása óta az Internet-szolgáltatás területén működik: vezető terméke a lakossági és az üzleti Internet-elérés biztosítása, amely további szolgáltatásokkal egészül ki, úgymint szerver-hosting, tárterület biztosítása, domain kezelés. Az Externet Kft. működése országos hatókörű: Magyarország teljes területén elérhetők a szolgáltatásai. A szolnoki székhelyű társaság nemrégiben Budapesten nyitott ügyfélszolgálati irodát. Az ECONET Rt. 2004-ben megvásárolta az Externet Kft. 100%-os üzletrészét, ezzel a társaság az ECONET-csoport tagja lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik