Belföld

A profik megfizethetetlenek?

Dehogy!
Három cég: egy grafikai stúdió, egy levilágító stúdió és egy nyomda fogott össze azért, hogy Önt professzionális színvonalon, mégis megfizethető áron kiszolgálja.

A Kenguruprint Grafikai Stúdió, a Monobit Levilágító Stúdió és a Gelbert Nyomda Kft. szellemi és anyagi tőkéket összpontosított Óbudán, a budai alsó rakpartra levezető Reményi Ede utcában.

A Kenguruprint grafikai stúdió (a geG Reklám Kft. jogutódja) több mint tíz éve szolgálja ki a hazai kis- és középvállalatokat. Fő erőssége az ötletesség, a kommunikációs üzenet lényegretörő, kreatív vizuális megfogalmazása. Számtalan arculatterv, sajtóhirdetési kampány, óriásplakát kampány megalkotója.

A Gelbert Kft. non-stop levilágítóstúdióként kezdte, majd nyomdát alapított, és ez különvált a levilágítótól. Ma egy B2-es Avantra levilágítóval dolgoznak, naponta közel 300 A2-es film kapacitással.

A nyomdában Heidelberg Speedmaster 5 werkes nyomdagép támogatja a gyors és színvonalas szolgáltatást, teljes kötészet mellett.

Hogy mi vonzza ide a megrendelőket? A kiváló szakmai és technikai háttér? Igen, ez fontos. A jó ár – teljesítmény arány? Ez is közrejátszhat. Legfontosabb azonban, hogy megrendelőink jól érzik magukat nálunk. Fiatal, lendületes, munka- és szakmaszerető csapattal dolgozhat Ön is. Szeretne elégedett lenni?
Részletek a www.kenguruprint.hu és a www.gelbert.hu honlapokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik