Belföld

Logisztikai Szolgáltatási Konferencia – Első Logisztikai Termékbörze

A Magyar Logisztikai Egyesület április 28. és 29. között immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg Logisztikai Szolgáltatási Konferenciáját, ezúttal Hőgyészen, a Gróf Apponyi Kastélyszállóban.

A kétnapos rendezvényen az ágazat 100–120 legjelesebb képviselője jelenik meg. A konferencia főbb témái: logisztikai központok és ipari parkok szolgáltatásai, készletezés és raktár-technológia, szállítás–szállítmányozás, gyártás és termeltetés, kereskedelem, logisztikai információs rendszerek, információs és kommunikációs technológiák, környezetvédelem, inverz („reverse”) logisztika.

A konferencia helyszínén, azzal egy időben rendezik meg az Első Logisztikai Termékbörzét is.

A tanácskozáson szó lesz arról, hogy idén is megjelenik a több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Logisztikai Évkönyv, a Magyar Logisztikai Egyesület gondozásában. A Magyarországon egyedülálló kiadvány az ágazat legfontosabb adatbázisa, címekkel, telefonszámokkal, szervezetek, cégek, személyek, oktatási intézmények bemutatásával. A mintegy háromszáz oldalas Logisztikai Évkönyv várhatóan ez év szeptemberében kerül a vezetők asztalára.


További információ: Pál Ildikó 36-1-484-6416 telefonszám

Ajánlott videó

Olvasói sztorik