Belföld

Distiller – avagy könnyen, gyorsan, másképpen…

Az Infomatix legrégebbi és folyamatosan megújuló terméke a Distiller - egy naprakész kereskedelmi rendszer, területi képviselőknek, orvoslátogatóknak.

A folyamatos piaci verseny kihívásaihoz alkalmazkodva a kereskedelemmel foglalkozó cégeknek ma már szükségük van egy olyan rendszerre, amely összehangolja a folyamatokat, friss adatokat szolgáltat, és a költségeket is leszorítja. Ezek a rendszerek az ügyfélkapcsolat kezelő rendszerek (CRM) egy speciális szakágát alkotják, az SFA rendszereket, amelyek fő feladata a mobil ügynökök munkájának egyszerűsítése, legyen az egy orvoslátogató laptoppal, sörkereskedő autó vezetője PDA számítógéppel, vagy a szórakozóhelyeket járó italügynök egy gyönyörű Kommunikátorral.
Az Infomatix legrégebbi és folyamatosan megújuló terméke a Distiller – egy naprakész kereskedelmi rendszer, melyet olyan cégek számára fejlesztettek ki, akik területi képviselőkkel, orvoslátogatókkal dolgoznak, folyamatos nyilvántartást vezetnek a vevőikről, illetve az értékesítés nyomon követéséről. A szoftver a vállat egyedi igényeihez alakítható, figyelembe véve a cég sajátosságait, így még hatékonyabb munkamódszer kialakítását teszi lehetővé. A Distiller jelentős mértékben támogatja az értékesítést, állandóan friss információkat szolgáltat, a központban tárolt adatokból pillanatok alatt döntéshozatalra kész adatokat tud előállítani, biztosítva ezzel a cég versenyhelyzetét. Az adatfeldolgozás, jelentéskészítés egyszerűbbé és gyorsabbá válik, ami lényeges idő- és költségmegtakarítást jelent, illetve a papíron történő adminisztráció szinte teljes mértékben elhagyható. Ma már elengedhetetlen feltétel az információ gyors áramlása, hiszen értéke akkor a legnagyobb számunkra, ha a lehető leggyorsabban jutunk hozzá. A Distiller több helyen csatolható az Internethez, rendelésfelvételre, vevő tájékoztatásra és statisztikai funkciók eltárolására egyaránt alkalmas, így folyamatosan a legfrissebb információkat szolgáltatja a képviselők munkájáról és a piaci helyzetről. Jelentést generál a véghezvitt látogatásokról adott területre, boltra, boltcsoportra lebontva, illetve bármilyen tetszőleges automatikus jelentés beállítható. A képviselők a jelentéseiket és a megrendelést a boltlátogatás végeztével akár azonnal elküldhetik a központnak (a GPRS rendszernek köszönhetően). A Distiller segítségével egyszerűen megtervezhetők a képviselők útvonalai, lehetőség van napi látogatások útvonaltervének elkészítésére, időszakos tervezésre, vagy az útvonalak optimalizálására. A területi vezetők számára a képviselők ellenőrzését nagymértékben elősegíti, akár GPS nyomkövetésre is lehetőséget biztosít. A rendszer kezeli az akciókat és a speciális – vevőre, vagy termékre vonatkozó – engedményeket is. A termék felhasználóbarát, kezelése könnyen elsajátítható. Használata gyors, rugalmas és eredményorientált munkavégzést tesz lehetővé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik