Belföld

Egyéves az Árpád hídi Sconto

Budapest, 2002. november 14. A Sconto Bútor Árpád hídi áruháza idén ünnepli első születésnapját. A Scontókba látogatók a születésnapi programok mellett, november 15-től 25-ig minden nap különböző kedvezménnyel vásárolhatnak.

Az Árpád hídi második Sconto Bútoráruház 2001 őszén nyitotta meg kapuit. Az új beruházással a cég megerősítette piaci pozícióját, és elérte a kitűzött 5%-os piaci részesedést, amely a bővülő termékkínálatnak és a Sconto bútorok egyre nagyobb népszerűségének köszönhető.


A magyarországi Sconto Bútor születésnapja alkalmából szeretné megajándékozni mindkét áruházának látogatóit, ezért november 15-25. között a Scontókban szinte minden nap különböző akciók várják a vásárlókat. A Sconto november 15-16-án a nappali bútorokat 10%, 17-18-án a hálószoba bútorokat 13%, 19-20-án az irodabútorokat 10%, 21-én a kisbútorokat 15%, 22-23-án az étkezőbútorokat 17%, 24-25-én az ifjúsági bútorokat és butikárukat 7%, a konyhabútorokat pedig 15-25-ig 20% engedménnyel kínálja.


A születésnapi időszakban izgalmas és érdekes programok is várják a Scontók látogatóit. Az Otthon magazin szakemberei lakberendezési tanácsadást tartanak, a bútor összeszerelő verseny győztesei az elkészült bútordarabot haza is vihetik, a Kereskedelmi és Hitelbank lakáshitel játék legjobbjai 30.000 forintos Sconto vásárlási utalványt nyernek.


A gyerekek mindkét áruházban rajzversenyen vehetnek részt, ahol azt az „Álomotthon”-t kell lerajzolniuk, amelyben élni, lakni szeretnének akár gyerekként, akár majd felnőttként. A 30 legszebb és legötletesebb rajz alkotóit a zsűri díjazza. A nyertes rajzokból a Sconto áruházakban november 25-én 17 órakor kéthetes kiállítás is nyílik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik