Light

Döntés a McDonald’s dührohamos dolgozója ügyében: kirúgták a főnökét

A menedzser nem tudta kezelni a helyzetet, kicsúszott a kezéből az irányítás – elbúcsúztak tőle.

Néhány napja megírtuk, hogy egy minnesotai McDonald’s egyik alkalmazottja idegrohamot kapott, és tört-zúzott a gyorsétteremben. A biztonság kedvéért a videót megismételjük:

A cikk végén így fogalmaztunk: „az ámokfutás egy pályafutás végét jelenti a gyorsétteremben”. Mára kiderült, hogy bizonyos szempontból igazunk lett, hiszen tényleg kirúgással ért véget a sztori, csakhogy mi arra tippeltünk, hogy a dühkitöréses alkalmazottól válik meg a cég.

De nem: a főnökét bocsátották el.

Brandon Robertson, aki abban a műszakban irányította az éttermet, azt nyilatkozta, hogy azért kell távoznia a cégtől, mert a főnöke szerint kicsúszott a kezéből az irányítás, nem volt képes kontrollálni az eseményeket. A 29 éves menedzser öt éve dolgozott a McDonald’s-ban, szerette a munkáját; de gyanítja, hogy nehéz lesz máshol elhelyezkednie, mivel a vírusvideó révén az egész ország (világ) megismerhette az arcát.

Azóta az is kiderült, mi okozta az éttermet szétverő alkalmazott, Lonnie Johnson dührohamát: előző nap nem kapta meg a munkabérét, majd amikor ezt szóvá tette, kevesebb pénzt kapott a vártnál – és mivel családi gondjai is voltak, hirtelen betelt a pohár. Johnson elmondta: nem büszke a tettére, biztos jobban kellett volna kezelnie a helyzetet, de nagyon ideges volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik