Light

Zámbó Krisztián apja hasonmását keresi

Az énekes egy országjáró cirkusszal szeretné megtalálni 14 éve elhunyt édesapja hasonmását.

Zámbó Krisztián már hetek óta szakításáról panaszkodik. Úgy érzi, hogy magánéleti válságában, most nagyobb szüksége lenne édesapjára, mint valaha. Éppen ezért kitalálta, hogy megidézi Jimmy alakját, nem is akárhogyan. A Király hasonmását egy fesztiválon akarja felkutatni, amiben egy cirkusz is segít neki.

“A jelentkezőknek egyfajta farsangot csinálnánk az emlékműsor keretében, jönnek majd zenészek, lesz nagy show, és remélem, hogy az apám fentről néz minket és büszke lesz rám. A legjobban az bánt, hogy nagyon sokan megfeledkeztek róla, milyen tehetséges énekes volt, ezért is csinálom a turnét és a cirkuszt, hogy újraélesszem a zenéjét” – mesélte Krisztián a Borsnak.

Az énekesnek nem is kéne messzire mennie, hogy elérje a célját, hiszen Edit asszony jelenlegi párját a Story magazin Jimmy hasonmásaként emlegette korábban. Krisztián azonban egyáltalán nem ért ezzel egyet, sőt felháborítónak tartja a kijelentést.

“Rakjátok már össze az arcaikat… Köze nincs hozzá! Ráadásul, míg apám volt vagy 187 centi, addig Edit párja olyan 160 centi lehet. Nagyon megsértett, amikor azt láttam, hogy az apám hasonmásaként kezelik. Nem bántom én őt, de ne hasonlítson az apámra.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik