Szórakozás

Survivor: Nóri és Lilla kegyetlen bosszút forralt ki Anita ellen

A Holtak szigetére legutóbb Illiász távozott, akit barátai és szövetségesei elárultak. Szandi és Barbi is a fiú ellen szavazott. A fiú a szigeten rájön, az összes eddigi megpróbáltatás közül a legnehezebb – aki ide jut, annak nemcsak a testi, de a szellemi épsége is veszélybe kerül.

Survivor: Hatalmas veszekedésben törtek ki a sziget lakói
Pattanásig feszült a versenyzők között a helyzet.

A Mandirigma  törzs tagjai az utolsó zsákmányszerző játékkal indítják a napot. A feladat során nem csak a többieket, de saját határaikat is le kell győzniük. A maláj vacsorára keresztelt játék során a játékosoknak válogatott borzalmakat kell elfogyasztaniuk. A győztes jutalma óriási lesz.

Nóri és Lilla kegyetlen csínyre szánják el magukat Anitával szemben, akivel viszonyuk sosem volt felhőtlen. Kapcsolata a két lánnyal a Holtak szigetén annyira elmérgesedett, hogy bosszút forraltak ellene az előző napi veszekedés miatt.

Folyamatos a konfliktus közöttünk Anitával, rühelljük őt Lillával. Ezért úgy gondoltuk, elkezdjük a csínytevések sorát amit a fürdőruhája elásásával kezdtünk. Lilla kigondolta a tervet én pedig csatlóstárként felástam a gödröt, majd szépen, igényesen, ahogy a nagykönyvben meg van írva, elástuk a fürdőruha felsőjét.

– mondta büszkén Nóra, aki Lillával együtt nagyon élvezte a titkos akciót.

Anitának már nagyon kijárt egy csínytevés. Folyamatosan hazudozik, idegesít minket, még a puszta jelenléte is

– győzködte magát Nóra tette helyességéről.

A Survivor ma esti adásából mindent megtudhatunk, 18.55-től az RTL Klubon.

Hogy Anita miként reagált Lilla és Nóra tettére, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik