Light

Hazai hírességekkel utazik a múltba Hadas Kriszta

A műsorvezető szombaton az RTL II-n debütál zenei riportműsorával.

Hadas Kriszta vadonatúj műsora, a Nagyszám!, szombaton indul az az RTL II-n, ahol a műsorvezető az elmúlt évtizedek nagy zenei irányzatait és divatos stílusait mutatja be.

Az első részben az elmúlt ötven év divatdiktátorai és legmeghatározóbb zenei mozgalmai kerülnek képernyőre. Kriszta a zenei riportműsorban kamera elé ülteti az előadókat, akik valami újat honosítottak meg Magyarországon. Nagy Feró, Szűcs Judith, Fenyő Miklós mellett többek közt Szikora Róbert, Geszti Péter és Ákos is felidézi sikerei csúcsát.

A második részben a legnagyobb parti himnuszok kerülnek terítékre, megelevenítve az egyszerre táncoló fiú és lánycsapatokat, a technopartikat és a fesztiválérzést is.

Szerkesztő-riporteri szempontból eddig a harmadik adás kitalálása, megszerkesztése a legnagyob kihívás számomra. Ez az epizód ugyanis a magyarságunkról, közéleti dalainkról szól. Kik és hogyan énekelnek a hazáról. Menni vagy maradni? Mindez a dalainkon keresztül. Tűrt, támogatott és betiltott dalok, politikai megosztottság, és a legfiatalabbak életérzése. Nagy számok, amiket arénák énekelnek könnyes szemmel és dalok, amelyeken sokan felháborodnak. „Nemzeti hi-hop tündérországban”. Valami ilyesmit szeretnék megmutatni. Ebben is sok-sok érdekes, személyes sztori lesz, maguktól az előadóktól. Presser Gábortól, Koncz Zsuzsán keresztül a Magna Cum Laude-ig vagy Kiss Tibiig” – mesélte Hadas Kriszta, akinek műsoráról IDE kattintva, a Reflektor riportjában is láthat egy kis ízelítőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik