Szórakozás

Metzker Viktória megsérült, két napja nem tudja kinyitni a szemét

Metzker Viki (Array)
Metzker Viki (Array)

Metzker Viktória a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy nemég komolyan megsérült munka közben. A szexi DJ éppen egy szórakozóhelyen pörgette a lemezeket, amikor a sötétben egy szívószál megszúrta a szemét.

“Ahol zenéltem szombat éjszaka, sajnos nagyon sötét volt és a poharamban a szívószál természetesen fekete volt… zenélés közben pedig a nagy sötétségben nem vettem észre benne a szívószálat, így sikeresen a szememben landolt, amitől sérült a szaruhártyám… szuper volt hajnalban a szemészeti ügyeleten végezni. Azóta sajnos 2 napja nem tudom tudom kinyitni a szemem, antibiotikumon, hámlasztón és fájdalomcsillapítón élek… kell majd még pár nap mire rendbe jövök. Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyen “balesetet” szenvedek, ennyi év zenélés után, de megesett”

– írta Metzker, aki soha többé nem akar fekete szívószálat látni.

“Igazából a clubboknak is adnék egy tippet, kerüljék a fekete szívószálat, lehet egy színes verzió kevésbé okoz problémát egy sötét helyen… Borzasztó nagy szerencsém volt, hogy a 3 évvel ezelőtti szemműtetem után a lebeny nem sérült komolyabban és a látásom helyreáll majd… viszont azt már most tudom, hogy soha többet nem akarok a poharamban szívószálat látni…”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik