Sport

Malignaggi: Conor McGregor nyafogott, mint egy kislány

Már nem kell sokat aludnunk, és itt van augusztus 26-a, szombat, amikor az MMA legnagyobb alakja Conor McGregor és a bokszlegenda Floyd Mayweather Jr. összecsap Las Vegasban. A meccshez közeledve egyre több és több hír jelenik meg a két klasszis felkészüléséről és/vagy problémáiról, összetűzéseiről, gondjairól.

Azt korábban a 24.hu is megírta, hogy Conor McGregor edzőpartnere, Paulie Malignaggi otthagyta az ír ketrecharcost, miután összekülönböztek azokon a képeken, amelyek a két bunyós edzésein készültek. A képeken ugyanis az látható, hogy McGregor rendre felülkerekedik Malignaggin.

Malignaggi nehezményezte, hogy a sparringok alkalmával valójában ő volt többször nyerő helyzetben, és azt üzente McGregoréknak, hogy tegyék fel az egész videófelvételt, amit az edzésről készítettek, ha annyira bátrak.

A történetnek természetesen itt még nincsen vége. Az egykori amerikai profi bokszoló a Twitteren ment újabb köröket a témában.

Ezen a héten elmondom nektek, mi is történt kedden. Úgy nyávogott, mint egy kislány a testütések után. Azt gondoltam, oké, az MMA-ban biztos nem ütnek annyit testre, nincs hozzászokva

– írta Malignaggi egy beszélgetés alkalmával.

De a bombát csak egy kicsit később, egy másik tweet alatt dobta le.

Komolyan mondom, próbáltam úgy bokszolni, hogy ne tűnjön szegény annyira rossznak

– azért az amerikait sem kell félteni, valószínűleg soha nem tudjuk meg, kinek van igaza, de a 15 perc hírnév mindenkinek kijár.

Ha mégis igazat beszél Malignaggi, akkor viszont óriási bajban van a nagyszájú ír bajnok: Floyd Mayweather nem egy sparring-ellenfél, hanem minden idők egyik legjobb ökölvívója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik