Foci

Mourinho a Chelsea-nek szurkol

José Mourinho, a Real Madrid menedzsere szeretné, ha a Chelsea jutna be a döntőbe a kedd esti Barcelona elleni BL-elődöntőből.

A portugál edző ugyan reménykedik, hogy ex-csapatát a fináléban láthatja, azt is hozzátette, hogy nincs oka elhagyni a Blancókat. Januárban láttak napvilágot a hírek, miszerint Mourinho szívesen visszatérne Londonba, hogy ismét a Chelsea kispadjáról irányíthassa egykoron menedzselt együttesét. A tréner azonban a napokban elmondta, hogy ugyan a Chelsea-nek drukkol a Bajnokok Ligája elődöntőjének másik ágán, esze ágában sincs visszatérni egykori klubjához.

„Ha Barcelona-Milan, vagy Barcelona-Arsenal összecsapás lenne, akkor nem hatna meg. De ha az Inter, vagy a Chelsea játszik, akkor nem tudom eltitkolni érzéseimet régi játékosaim előtt, és sok sikert kívánok nekik” – kezdte Mourinho.

A Real Madrid menedzsere ezután elmondta, nagyon boldog a madridi klubnál, de jövőjét illetően még nem tud konkrétumot mondani. „Jelenleg szerződés köt az együtteshez, és jól érzem itt magam, de a szezon végén dől majd el, hogy mi lesz a továbbiakban” – folytatta a szakember. „Akár két trófea is a miénk lehet ebben az idényben. Itt töltött két évem alatt sok tapasztalatot gyűjtöttem és jobb menedzserré váltam.”

Mourinho továbbá azzal is kitálalt az újságíróknak, hogy nagy szívfájdalma van az elmúlt évek Bajnokok Ligája szereplése miatt: „Az elődöntőkben mindig szerencsétlen voltam. 2005-ben egy érvénytelen góllal estem ki a Liverpool ellen, 2007-ben tizenegyesekkel pottyantam ki szintén a Pool ellen, tavaly pedig a Barcelona ellen véreztem el. Remélem, hogy ezúttal győztesen kerülök majd ki a párharcból.”

A Real Madrid szerdán 20:45-től hazai pályán játszik majd a Bayern München ellen, a BL-elődöntőjében.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik